Fire groase, Macrame si Marshmallow

 Fire groase, speciale din care poti realiza cu usurinta, decoratiuni pentru casa, accesori pentru imbracaminte , jucarii, decoratiuni pentru Pomul de Craciun dar si multe alte lucruri frumoase, facute chiar de tine. Aceste fire pot fi crosetate, tricotate sau chiar impletite doar cu mainile, fara a folosi si alte unelte. Se gasesc intr-o gama larga de culori, texturi, grosimi, cu efecte, umplute sau simple, ideale pentru viitorul tau proiect creativ si original.


    Din firul gros de acril si lana poti realiza cu usurinta paturi, obiecte pentru decor si covorase. Acest fir are o grosime de 1 - 1,5 cm, cu o lungime de fir de aproximativ 40m pe bobina si 250g. Este un fir foarte placut, usor de lucrat si contine o gama de culori foarte placute. Firul se poate lucra cu andrele sau crosete nr. 20 Cand se utilizeaza crosete si andrele nr. 20, pentru a ticota 70 x 100cm sunt necesare 5 bobine.
   Fie ca e Lace sau Macrame, aceste fire care au aspect de siret sau snur se lucreaza, in genereal, cu Andrele sau Crosete nr. 8-12. Sunt utilizate la confectionarea gentilor, a pesnelor decorative, covorase sau chiar cosuri pentru depozitare. Se lucreaza cu usurinta si se gasesc intr-o varietate de culori. Pot avea aspect de siret plat - Cotton Lace,  sau snur Macrame or pot fi chiar snururi din bumbac umplute.   Firul tubular Marshmallow cu umplutura este un fir special, cu un aspect placut, este gros dar in acelasi timp foarte pufos. Firul are la exterior un jerse din bumbac (fara cusatura) iar umplutura este din poliester. Se pot realiza cu usurinta paturi, covoare sau perne decorative, folosind andrele si crosete marimea 20 sau putem folosi chiar mainile ca unelte de impletit. Firul cu umplutura Marshmallow iti vine in ajutor atunci cand doresti sa confectionezi jucarii si papusi deoarece bratele si picioarele acestora pot fi realizate cu mare usurinta din acest fir.   Cu banda Spaghetti poti realiza covoare, paturi decoratiuni, dar poti face destul de simplu cosuri si organizatoare pentru a-ti odona cat mai bine spatiul din locuinta. Este un mod original de a avea aranja si organizata casa intr-un mod creeativ si placut in functie de nevoile tale. Benzile Spaghetti se pot croseta si tricota cu Andrele si Crosete de 6 - 10 mm.  Aceste benzi sunt foarte moi si placute la atingere find realizate din jerse (tricot).