Meniu
Coșul tău

Reclamații și retur

Ne dorim ca toți clienții noștri să fie complet mulțumiți de produsele cumpărate de la noi. În cazul în care nu sunteți mulțumit de un produs, vă oferim posibilitatea de a-l returna în termen de 14 zile de la data primirii acestuia.


Pentru a returna un produs, vă rugăm să completați formularul de returnare de mai jos. Acesta trebuie să conțină informațiile necesare despre produsul returnat, inclusiv numărul de comandă, numele și numărul de telefon al clientului, precum și motivul pentru care doriți să returnați produsul.


Asigurați-vă că produsul returnat este în aceeași stare în care l-ați primit, cu etichetele și ambalajul intacte. Produsele deteriorate sau utilizate nu pot fi returnate.


După ce am primit formularul de returnare completat și verificat condițiile, vom procesa returnarea și vom rambursa contravaloarea produsului. Vă rugăm să rețineți că returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs.


Pentru returnarea produselor, va rugam sa completati formularul de retur si sa ne transmiteti produsele la adresa noastra:

DecoCraft
Breitenfurter Str. 225/1/42
1230 Wien, Österreich